Langkau ke kandungan utama

Catatan

Yang Ditampilkan

cara untuk menghilangkan kesan parut jerawat

ASSALAMUALIKUM SEMUA.
Hye hari ni muz nak bagi tips dan keadah2 untuk mengatasi masalah kesan jerawat dan kesan parut.Normal lah umur 15 up ke ats ni kes kes masalah jerawat ni jadi isu.Tpi kadang kadang ade je kulit yang ikut genetik ...Tak perlu nak pakai pencuci muka yg mahal mahal beli online bagai.SEDANGKAN ada cara alternetif yg mudah jimat dan selamat.cehhhhhhh..kulit muz tkde lah bersih sgt pn.tpi alhamdulilah lah sejak amal kn bde ni berkesan.Ada org ajar teknik ni masa pi umrah bln 2 tu ari...
Okay bahan bahan yang and perlu kn ialah
1.MADU(Lebih mujarab kalau dapatyg origanal)










2.3 biji telur(kuning sahaja)








3.1 biji lemon









4.kulit kayu manis(serbuk)*ada jual siap sedia serbuk*'









okay,see simple je kan bahan bahan nya 4 bahan je.x habis pn 10.00 nk beli barang2 tu. OKAY cara cara bancuh ad di bawah

1.ambil madu kemudian campur kan dengan kuning telur yg 3 biji tadi.Pukul kan kedua dua nya sehingga sebati di atas api yang kecil..
2.Kemudian selepas ke dua dua bahan tersebut su…

Catatan Terbaharu

SERONOK NYA PENGALAMAN MENUNAIKAN UMRAH BERSAMA ANDALUSIA

Cara edit gambar menggunakan picart